AVSLAPPENDE OLJE MASSASJE

Dette er en avslappende og beroligende massasje med bruk av oljer. Formålet er mer rettet mot avslapping, enn å gå dypere inn i muskelen og løsne opp f.eks. muskelknuter o.l. som i tradisjonelle thai massasje. Behandlingen i avslappende massasje, kan også ha en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress. Det brukes naturlige aromaoljer som tilpasses hver enkelt kunde for ekstra god effekt av behandlingen.

SENLINJENE

Senlinjene er den tradisjonelle thaimassasjens svar på det meridianske systemet som kinesiologer, akupunktører og Tradisjonell kinesisk medisin.

Thai medisinens teori er at kroppens vitale livsenergi strømmer langs Senlinjene. Denne energien gir kraft til alle fysiske, psykiske og følelses-messige prosesser, og disse fungerer bare normalt hvis energiforsyningen svarer til behovet. Kineserne kaller denne energien Qi, og inderne kaller den Prana. Enhver ubalanse eller blokkering i denne energiforsyningen kan forårsake smerter og sykdom. Når organismen fungerer godt og energifor-syningen er balansert, føler man seg lykkelig, avslappet, energisk og fri for stivhet og smerter.

Det sies å være 72.000 tusen Senlinjer i kroppen, men thaimassasje konsentrerer seg om de 10 viktigste sen kanalene. En omhyggelig påføring av trykk langs disse linjene bidrar til å frigjøre eventuelle energi blokkeringer og stagnasjon.

Når man trykker på og tøyer musklene, blir de mer mottakelige for denne strømmen. I læren om Sen linjene er det også mye informasjon man finner igjen behandlingsformer som Reiki, Kinesologi, Akupunktur og trening/behandlingsformen Taiil Chi.